Over

Over Willy

Als onafhankelijk Erkend Financieel Adviseur houd ik mij bezig met het geven van hypotheek- en verzekeringsadvies. Al jaren ben ik werkzaam in de financiële branche.

Mijn doel is om mijn klanten in een informele sfeer alles te vertellen over het kopen van een woning en de bijbehorende hypotheek. Daarnaast vind ik het belangrijk hen zo optimaal mogelijk te begeleiden en zo veel mogelijk werk uit handen te nemen.

Tijdens het hele aanvraagproces heb ik intensief contact met mijn klanten. Constante terugkoppeling over de status van de aanvraag is daar een onderdeel van.

Verder ben ik 'de spin in het web' tussen de geldverstrekker, makelaar, notaris en taxateur.

Advies aan huis, via een video-chat of op kantoor.
Voor deze adviezen hoef je zelf de deur niet uit. Ik kom gewoon aan huis. Of we 'ontmoeten' elkaar in een beveiligde video-chat omgeving.
Maar ook afspraken op mijn kantoor aan de Westelijke Achterweg 30 te Sommelsdijk behoren tot de mogelijkheden. Aan jou de keuze!

Over Marianne

In 2022 is Marianne Doornheim-Struyk bij ons in dienst gekomen als Administratieve ‘Duizendpoot’.
Marianne heeft jarenlange ervaring als commerciële/administratieve ondersteuner. Weliswaar in een andere branche, maar aan leergierigheid ontbreekt het Marianne zeker niet. Ze is dan ook gelijk gestart met de cursus Wft Basis. Met deze opleiding kun je klanten informeren over financiële diensten en hen doorverwijzen naar de juiste specialist.

Marianne werkt op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Maar aangezien ze ‘flexibel’ inzetbaar wil zijn, kun je haar ook op andere momenten op ons kantoor aantreffen.